Продукти:
400 гр. пилешко филе
200 гр. гъби
50 мл. бяло вино
50 гр. топено сирене
5-6 кисели краставички
200 гр. заквасена сметана
100 гр. кашкавал
сол
черен пипер
риган
кимион
къри
Приготвяне:
- Нарязваме филето, гъбите, киселите краставички и топеното сирене на кубчета.
- В сгорещено олио задушаваме филето и гъбите за кратко.
- Добавяме топеното сирене, киселите краставички и виното.
- След като виното изври, добавяме сметаната.
- Намаляваме котлона и оставяме, докато се сгъсти.
- Преди да махнем от котлона добавяме подправките.
- Издълбаваме питките и разпределяме сместа.
- Поръсваме с настърган кашкавал.
- Печем на горен реотан за 15 мин.
източник: http://tedytitova.blogspot.com/2014/12/blog-post_5.html
Няма коментари:
Публикуване на коментар