събота, 21 ноември 2015 г.

Пикантни картофи







Продукти:

1 кг картофи
3 с.л. грис
3 с.л. брашно
1 1/2 с.л. червен пипер
чесън на прах
черен пипер
сол
чубрица
вегета
8 с.л. олио







Приготвяне:
  1. Обелваме, измиваме, подсушаваме и нарязваме картофите по дължина.
  2. Застиламе тава с хартия за печене. Поливаме с половината от олиото.
  3. Смесваме всички подправки и овалваме картофите от всички страни.
  4. Нареждаме в тавата и поливаме с останалото олио.
  5. Печем в предварително загрята фурна на 200 С с вентилатор за 30-35мин.






източник: http://svanya.blogspot.bg/2014/08/blog-post_88.html


Няма коментари:

Публикуване на коментар