Продукти:
5-6 ябълки
1 ч.ч. захар
1 ч.л. канела
3 яйца
1 ч.ч. смлени орехи
1 ч.ч. брашно
1 бакпулвер
1/3 ч.ч. олио
пудра захар
Приготвяне:
- Измиваме, обелваме и настъргваме ябълките.
- Разбиваме яйцата и захарта на пухкав крем.
- Добавяме олиото. Разбъркваме.
- Добавяме пресятото брашно и бакпулвера.
- Добавяме орехите , ябълките и канелата. Разбъркваме ги внимателно с лъжица.
- Изсипваме сместа в намаслена тавичка.
- Печем в предварително загрята на 180 С фурна до готовност.
- Нарязваме изстиналия сладкиш и го поръсваме с пудра захар.
източник: http://www.receptite.com
Няма коментари:
Публикуване на коментар