Продукти:
1 ч.ч. мас
1 ч.ч. пудра захар
1 яйце
брашно
сладко
1 ч.ч. смлени орехи
50 г разтопен шоколад
Приготвяне:
- Разбиваме маста и пудрата захар на пухкав крем.
- Добавяме яйцето и брашното на части до замесването на меко тесто.
- С помощта на чаена лъжичка оформяме сладките. Слагаме от тестото в лъжичката, заравняваме и избутваме с пръст от страна на дръжката.
- Поставяме ги в тава покрита с хартия за печене.
- Печем в предварително загрята на 180 С фурна за кратко.
- Оставяме да се охладят, след което слепваме две по две със сладкото, потапяме широката част в шоколада и овалваме в орехи.
източник: http://vkusenden.blogspot.bg/2014/12/blog-post_20.html
Няма коментари:
Публикуване на коментар