петък, 1 август 2014 г.

Капама лукс







Продукти:

4 бр. свински пържоли от бут
2 бр. пилешки пържоли от филе
2 бр. пилешки пържоли от бут
200 гр. гъби
5-6 свински ребра
1-2 бр. сурово-пушена наденица
100 гр. пушено топено сирене
1 ч.ч. бяло вино
1 ч.ч. вода
сол
черен пипер
кимион
соев сос





Приготвяне:
  1. Овкусяваме месото с подправките - сол, черен пипер, кимион, соев сос.
  2. Нарязваме гъбите на филийки.
  3. На дъното на гювеч подреждаме свинските ребра и от всеки вид месо. Добавяме гъбите и топеното сирене. И така отново всички продукти.
  4. Заливаме с виното и водата.
  5. Покриваме с настърган кашкавал.
  6. Слагаме гювеча в тава. Поставяме ги в студена фурна.
  7. Печем 2 часа на умерена фурна.






източник: http://www.receptite.com/рецепта/капама-лукс







Няма коментари:

Публикуване на коментар