Продукти:
2 пакета какаови чаени бисквити
2 с.л. пудра захар
1-2 ванилии
2 с.л. разтопено масло
2-3 с.л. прясно мляко
500 г. маскарпоне
250 г. крема сирене
3-4 с.л. пудра захар
2 ванилии
сладко от боровинки
Приготвяне:
- Смиламе бисквитите в чопър. Изсипваме ги в купа.
- Добавяме маслото, пудрата захар, ванилията. Разбъркваме добре. Постепенно добавяме прясното мляко до получаването на лепкава смес.
- Разстиламе сместа във форма за торта с махащ се ринг, притискаме добре.
- Прибираме в хладилника.
- Разбиваме с миксер маскарпонето, крема сиренето, пудрата захар и ванилията.
- Изсипваме крема върху бисквитения блат и оставяме в хладилника минимум 2-3 часа до стягането на крема.
- Преди сервиране заливаме тортата със сладкото.
Няма коментари:
Публикуване на коментар