сряда, 18 март 2015 г.

Спаначени хлебчета







Продукти:

200 гр. спанак, пасиран 
150 гр. кисело мляко
1 яйце
1 ч.л. сода
50 мл. олио
150 гр. сирене, намачкано /извара/
400 гр. брашно
сол







Приготвяне:

  1. Смесваме всички продукти и ги разбъркваме с дървена лъжица.
  2. Разделяме лепкавата смес на 12 части и оформяме топчета.
  3. Всяко топче овалваме добре в брашно.
  4. Оформяме продълговати хлебчета, които нарязваме с назъбен нож леко.
  5. Поставяме в тава върху хартия за печене.
  6. Печем на 180 С за 20 мин.






източник: facebook

Няма коментари:

Публикуване на коментар