понеделник, 7 ноември 2016 г.

Целувки







Продукти:

5 белтъка
2 ч.ч. захар
1 ванилия







Приготвяне:
  1. Смесваме белтъците, захарта и ванилията.
  2. Поставяме ги на водна баня и периодично ги разбъркваме до разтварянето на захарта.
  3. Махаме от котлона и разбиваме с миксер до получаването на твърд и лепкав сняг.
  4. Оформяне целувките/с шприц, пош/ и ги поставяме в тава покрита с хартия за печене.
  5. Изсушаване ме ги във фурната на 100 С за около 2 часа. Важно е да останат меки отвътре.







източник: http://lussisworldofartcraft.blogspot.bg/2015/02/easiest-most-delicious-meringues.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар