четвъртък, 19 февруари 2015 г.

Снежни топки







Продукти:

1 кг. картофи
1 стрък праз
200 гр. колбас /бекон, луканка, свинско филе/
олио
пикантина

сос
1/2 майонеза
1/2 кофичка кисело мляко
чесън







Приготвяне:
  1. Обелваме и нарязваме картофите на кубчета и ги сваряваме в подсолена вода.
  2. Празът нарязваме на ситно, а колбасът на кубчета.
  3. Запържваме сварените картофи.
  4. Добавяме праза и колбаса.
  5. Овкусяваме с пикантина.
  6. Оставяме да изстине.
  7. Оформяне топки и заливаме със соса.






източник: Валентина Христова - facebook

Няма коментари:

Публикуване на коментар