Продукти:
6 яйца
150 г сирене
150 г кашкавал
320 г риба тон от консерва
150 г майонеза
2-3 с.л. кисело мляко
Приготвяне:
- Сваряваме и охлаждаме яйцата. Отделяме белтъка от жълтъка.
- Оставяме рибата тон да се отцеди.
- Настъргваме белтъка, сиренето и кашкавала.
- Във форма за торта с махащ се ринг нареждаме на пластове половината от белтъците, сиренето, рибата тон и кашкавала.
- Притискаме добре с лъжица и подреждаме другата половина от продуктите в същата последователност.
- Заливаме с разбитата майонеза с киселото мляко.
- Поръсваме с настъргания жълтък.
- Украсяваме по желание.
източник: https://didised.wordpress.com/2012/03/01/tuna-fish-salad/
Няма коментари:
Публикуване на коментар