събота, 27 август 2016 г.

Салата с риба тон







Продукти:

6 яйца
150 г сирене
150 г кашкавал
320 г риба тон от консерва
150 г майонеза
2-3 с.л. кисело мляко







Приготвяне:

  1. Сваряваме и охлаждаме яйцата. Отделяме белтъка от жълтъка.
  2. Оставяме рибата тон да се отцеди.
  3. Настъргваме белтъка, сиренето и кашкавала.
  4. Във форма за торта с махащ се ринг нареждаме на пластове половината от белтъците, сиренето, рибата тон и кашкавала.
  5. Притискаме добре с лъжица и подреждаме другата половина от продуктите в същата последователност.
  6. Заливаме с разбитата майонеза с киселото мляко.
  7. Поръсваме с настъргания жълтък.
  8. Украсяваме по желание.






източник: https://didised.wordpress.com/2012/03/01/tuna-fish-salad/

Няма коментари:

Публикуване на коментар