Продукти:
800 гр. руло, вкус по желание
1 л. сладкарска сметана
2 желатина
Приготвяне:
- Кръгла купа се облепва с домакинско фолио за свежо съхранение.
- Рулото се нарязва на филийки и с него се облепват плътно стените на купата.
- Сладкарската сметана се разбива.
- Желатинът се приготвя по описание на опаковката и постепенно при непрекъснато бъркане се добавя към сметаната.
- Добавя се плод по желание или на половината смес 1 ч.л. нес кафе. Сместа се разбърква добре.
- Сместа се изсипва в купата, заравнява се и се покрива с парчета руло.
- Оставя се в хладилника поне за 8 часа, след което се обръща на поднос.
- Готовата торта се измазва с маслен крем и се декорира по желание.
източник:http://www.svatbata.org/
Няма коментари:
Публикуване на коментар