Продукти:
200 гр. натурален шоколад
200 гр. масло
140 гр. захар
40 гр. брашно
4 яйца
2 ванилии
Приготвяне:
- Разтопяваме на водна баня шоколада, маслото и захарта. Оставяме сместа да се охлади.
- Разбиваме яйцата с вилица и ги добавяме към шоколадовата смес.
- Добавяме брашното и ванилията.
- Намазваме формичките за печене /алуминиеви формички за еднократна употреба/ с масло и набрашняваме.
- Изсипваме сместа във формичките и оставяме във фризера поне за 1 час.
- Непосредствено преди консумация, вадим от фризера и печем в предварително загрята на 250 С фурна за 15 мин. Отвън сладкиша трябва да има твърда коричка, а отвътре да е течен.
източник:http://yoli-www.blogspot.com/2009/09/blog-post_22.html
Няма коментари:
Публикуване на коментар