Продукти:
500-600 гр. бутер тесто
крем
1 консерва риба тон в собствен сос
1 стрък пресен чесън
1 стрък пресен лук
1 с.л. майонеза
1 с.л. галета
сол
черен пипер
Приготвяне:
- Оставяме бутер тестото да се размрази добре.
- Нарязваме го на лентички по 1.5 см на ширина.
- Намазняваме металните фунийки и увиваме лентичката бутер тесто, като го застъпваме.
- Изпичаме във фурната на 200 С до златисто.
- Изцеждаме рибата от соса.
- Нарязваме лука и чесъна на ситно.
- В чопър поставяме продуктите за крема и пасираме добре.
- Пълним изстиналите фунийки с крема малко преди сервирането им.
източник: http://yoli-www.blogspot.com/2008/09/blog-post_8138.html
Няма коментари:
Публикуване на коментар