понеделник, 10 ноември 2014 г.

Фунийки с крем от риба тон





Продукти:

500-600 гр. бутер тесто

крем
1 консерва риба тон в собствен сос
1 стрък пресен чесън
1 стрък пресен лук
1 с.л. майонеза
1 с.л. галета
сол
черен пипер







Приготвяне:
  1. Оставяме бутер тестото да се размрази добре.
  2. Нарязваме го на лентички по 1.5 см на ширина.
  3. Намазняваме металните фунийки и увиваме лентичката бутер тесто, като го застъпваме.

  4. Изпичаме във фурната на 200 С до златисто.
  5. Изцеждаме рибата от соса.
  6. Нарязваме лука и чесъна на ситно.
  7. В чопър поставяме продуктите за крема и пасираме добре.
  8. Пълним изстиналите фунийки с крема малко преди сервирането им.






източник: http://yoli-www.blogspot.com/2008/09/blog-post_8138.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар