понеделник, 10 ноември 2014 г.

Толстолоб на тиган-скара







Продукти:

1 кг. толстолоб


марината

1 к.ч. зехтин
1/2 к.ч. бяло вино
2 скилидки чесън, пресован
сок от 1/2 лимон
2 бр. дафинов лист, натрошен на малки парченца
1/2 к.л. сух розмарин
1/2 к.л. черен пипер
1 ч.л. сол






Приготвяне:



  1. Подреждаме рибата в тава.
  2. Смесваме продуктите за марината и поливаме рибата.
  3. Рибата трябва да престои поне 1 час в марината, като от време на време се обръща.
  4. Печем на тиган-скара по 5-6 мин. от всяка страна.  






източник: http://www.cookwithasmile.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар