понеделник, 10 ноември 2014 г.

Домашна бисквитена торта








Продукти:


1л. прясно мляко
250 гр. бисквити
2 бр. крем Оле на  Dr. Oetker







Приготвяне:
  1. В дълбок съд сипваме 800 мл. мляко. Изсипваме кремовете и разбиваме с миксер на висока скорост за 3 мин./ по инструкцq на опаковката нa крема/
  2. Затопляме останалото мляко.
  3. Потапяме всяка от бисквитите в млякото и нареждаме плътно на дъното на тавичка с махащи се страни с размер 30см*11см. 
  4. Изсипваме 1/3 от крема.
  5. Нареждаме бисквити, крем .... и завършваме с крем.
  6. Декорираме по желание.
  7. Преди консумация е необходимо да е престояла поне 12 часа.


Няма коментари:

Публикуване на коментар