Продукти:
1 ч.ч. масло
1/2 ч.ч. пудра захар
1/4 ч.л. сол
2 ч.л. течна ванилия
2 ч.ч. брашно
1/2 ч.ч. счукани орехи
Приготвяне:
- Разбиваме маслото и пудрата захар на пухкав крем.
- Към маслената смес добавяме солта, ванилията, брашното и орехите.
- Омесване твърдо тесто.
- От тестото оформяме топчета.
- Сладките слагаме в НЕнамаслена тава.
- Печем в предварително загрята фурна на 205 С за 10-12 мин.
- Докато сладките са още топли ги овалваме в пудра захар и оставяме да изстиват върху хартия за печене.
източник: http://tanitaang.blogspot.com/2008/12/mexican-wedding-cakes.html
Няма коментари:
Публикуване на коментар