четвъртък, 2 октомври 2014 г.

Салата "Шмеркезе"







Продукти:

5 средно големи домата
30 гр. лук
300 гр. сирене
250 гр. кисело мляко
1-2 с.л. олио
черен пипер







Приготвяне:
  1. Отрязваме капачетата на доматите и ги издълбаваме с лъжица.
  2. Нарязваме лука на ситно.
  3. Смесваме лука, сиренето, киселото мляко, олиото и черния пипер.
  4. Със сместа пълним доматите.
  5. Оставяме ги да престоят няколко часа в хладилника преди сервиране.
  6. При сервирането доматите могат да бъдат нарязани на парчета и поръсени с магданоз.






източник: http://recepti.gotvach.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар