Продукти:
4 бр. свински пържоли от бут
2 бр. пилешки пържоли от филе
2 бр. пилешки пържоли от бут
200 гр. гъби
5-6 свински ребра
1-2 бр. сурово-пушена наденица
100 гр. пушено топено сирене
1 ч.ч. бяло вино
1 ч.ч. вода
сол
черен пипер
кимион
соев сос
Приготвяне:
- Овкусяваме месото с подправките - сол, черен пипер, кимион, соев сос.
- Нарязваме гъбите на филийки.
- На дъното на гювеч подреждаме свинските ребра и от всеки вид месо. Добавяме гъбите и топеното сирене. И така отново всички продукти.
- Заливаме с виното и водата.
- Покриваме с настърган кашкавал.
- Слагаме гювеча в тава. Поставяме ги в студена фурна.
- Печем 2 часа на умерена фурна.
източник: http://www.receptite.com/рецепта/капама-лукс
Няма коментари:
Публикуване на коментар